A 2018/2019. TANÉVRE SZÓLÓ KÖZÉPFOKÚ RENDES FELVÉTELI ELJÁRÁS HIVATALOS VÉGEREDMÉNYE KIFIR egyeztetett felvételi jegyzék

2018. április 21.
Tisztelt Szülők!

Kedves 8. osztályos Tanuló!

Bizonyára nagyon várják már a középiskola értesítő levelét arról, hogy a most még 8. osztályos diák hol folytathatja immár középiskolai tanulmányait. A levelet hamarosan küldjük Önöknek.

A Felvételi Központ az elektronikus rendszerben elérhetővé tette számunkra a KIFIR egyeztetett felvételi jegyzéket, így ismertté vált az eljárás hivatalos végeredménye.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy iskolánk valamennyi meghirdetett tanulmányi területén indíthatjuk a képzéseket a 2018/2019. tanév 9. évfolyamán.

Köszöntjük intézményünk leendő új diákjait!

A felvétel nyert tanulók listája itt olvasható.

Tekintettel arra, hogy a meghatározott férőhelyek feltöltésre kerültek, rendkívüli felvételi eljárást nem hirdetünk.

A tanuló – kiskorú esetén a gondviselője –, aki felvételi kérelmének elutasításáról kap értesítést, a vonatkozó jogszabályok alapján a döntés ellen illetékmentes jogorvoslati kérelemmel élhet.

A jogorvoslati kérelem benyújtása az alábbiak szerint történhet:

  • a kérelemhez csatolni kell a kitöltött „Adatlap középiskolai fellebbezéshez” nyomtatványt,
  • a kérelemben címzettként a Dunaújvárosi Szakképzési Centrumot (2400 Dunaújváros, Római krt. 51/A, képviseli: Csapó Gábor főigazgató) kell megjelölni,
  • az iratot azonban a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma (2400 Dunaújváros, Római krt. 47-49., képviseli: Szemenyei István igazgató) intézménybe kell eljuttatni személyesen vagy postai úton,
  • a jogorvoslati kérelmet az elutasító határozat kézhezvételétől számított 15 napon belül lehet benyújtani,
  • az „Adatlap középiskolai fellebbezéshez” nyomtatvány „Felvételt elutasító határozat száma” rovatában az értesítő levél iktatószámát szíveskedjenek feltüntetni.

A benyújtott kérelmek alapján a jogorvoslati eljárást az intézmény fenntartója folytatja le, melynek eredményéről a kérelmet indító írásban kap tájékoztatást.

Az „Adatlap középiskolai fellebbezéshez” nyomtatvány itt letölthető.

Felmerülő kérdéseivel kérjük, forduljon Gloczné Behon Marianna szakmai igazgatóhelyetteshez vagy Vácz Jánosné iskolatitkárhoz a 06 (25) 510-282-es telefonszámon (1-es mellék), vagy a titkar@rudas.hu e-mail címen.

Dunaújváros, 2018. április 21.

 

Szemenyei István

igazgató

Dunaújvárosi SZC

RUDAS

Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma

2400 Dunaújváros, Római körút 47-49.
titkar@rudas.hu
Porta: +36-25/510-280 4-es mellék
Iskolatitkár: +36-25/510-280 1-es mellék
Kollégium: +36-25/510-280 5-ös mellék