Kirándultak a DKKA kollégistái

2019. június 5.
A Rudas Kollégiumban lakó DKKA-s lányok kétnapos évzáró kiránduláson vettek részt. Sikerült „bevonzani” a jó időt, így május 31-én, pénteken reggel jókedvűen indultak az ország nyugati része felé. Az első program a jeli arborétum megcsodálása volt. Még virágoztak a rhododendronok, ezért káprázatos színek és illatok között sétálhattak a lányok. A májusban átadott lombkorona tanösvényen a magasból is körülnézhettek.

Ezután – hogy a sport most se maradjon ki – egy kalandparkban mutathatta meg mindenki, milyen ügyesen kúszik-mászik-ugrik. Csapatösszetartásnak sem volt rossz ez a program, hiszen néha igencsak egymás segítségére voltak utalva a lányok. Ahogy azt nevelőtanáraik, Kincsesné Zavodnyik Júlia és Szász Éva elmondták, nem csalódtak a közösségben: mindig figyeltek egymásra, biztatták és segítették azokat, akik néha elfáradtak.

Csodás természeti környezetben, a Novákfalva üdülőfaluban volt a szállás, másnap pedig egy Fertő tavi hajókázás következett, az ebéd utáni desszertet pedig a soproni Harrer Csokoládémanufaktúrában fogyasztották el. Az ott felszedett pici súlytöbblet ledolgozásáról pedig az edzők gondoskodnak majd.

A kézis lányok nagyon jól érezték magukat, szép élményekkel tértek haza.

Dunaújvárosi SZC

RUDAS

Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma

2400 Dunaújváros, Római körút 47-49.
titkar@rudas.hu
Porta: +36-25/510-280 4-es mellék
Iskolatitkár: +36-25/510-280 1-es mellék
Kollégium: +36-25/510-280 5-ös mellék