Jamboree

2019. június 26.
Több éves hagyomány már iskolánkban, hogy az egész éves tanulást, a tanév végi hajrát egy „laza” Jamboree-val vezetjük le a Szalki-szigeten. Az osztályok több útvonalon érhették el az úticélt, azonban mindenképpen érinteni kellett három állomást, ahol a kollégák várták különböző ügyességi és logikai feladatokkal a tanulókat.

A Camping területén a helyfoglalás után lehetőség adódott főzésre, pihenésre, sportolásra, rekreációs tevékenységekre, mint például társasjátékozás, kártyázás, tollaslabdázás, kerékpáros akadálypálya teljesítése.

A legnagyobb érdeklődés a strand sportok iránt volt, ahol strandkézilabdában, – fociban és –röplabdában mérhették össze erejüket az erre vállalkozók. A nagy hőség ellenére minden előre benevezett 16 csapat tisztességesen helytállt a forró homokban. A szurkolók hősiesen kivették részüket a csapatmunkából, hiszen drukkoltak és hűsítették a játékosokat hideg vízzel.

A győztes csapatok jutalomban részesültek az egész napos küzdelem után. A jó hangulat, a kedvező időjárás méltó zárása volt az egész éves munkának.

Dunaújvárosi SZC

RUDAS

Közgazdasági Technikum és Kollégium

2400 Dunaújváros, Római körút 47-49.
titkar@rudas.hu
Porta: +36-25/510-280 4-es mellék
Iskolatitkár: +36-25/510-280 1-es mellék
Kollégium: +36-25/510-280 5-ös mellék