KOMMUNIKÁCIÓS WORKSHOP

2020. január 20.
Intézményünk jó kapcsolatot ápol a Budapesti Gazdasági Egyetemmel. A mostani találkozás alkalmával kétnapos workshopot tartottak trénereik 15 tanulónak. A résztvevők a diákönkormányzatban dolgozó csoportvezetők voltak.

Tanulóink így beszéltek a tréningről:

„Kellemes beszélgetésekben lehetett részünk, melyek során valamennyire megnyílhattunk a csoport többi tagjának, kölcsönösen figyeltünk egymásra, a csapatmunka is megfelelően működött. A két napos foglalkozás segített abban, hogy egy más oldaláról is megismerhessem a világot, semmi sem fekete-fehér, minden színes és változó, az embereknek oda kell figyelniük egymásra, ahhoz, hogy minden a lehető legzökkenőmentesebben történjen. Sok pozitív élménnyel gazdagodhattam a programnak köszönhetően, köszönöm, hogy részt vehettem rajta!” (Reszegi Dóra 10. c osztály)

„Nagyon jól éreztük magunkat! Ezt szerintem mindenki nevében mondhatom. Tetszett, hogy a trénerek mindketten nagyon közvetlenek voltak velünk és kedvesek. Jó volt, hogy nem csak a teremben ültünk, hanem interaktívak voltak a feladatok, mint például az interjúkészítés. Úgy érzem, hogy akiket nem ismertem eddig, őket is kellően megismertem, és akiket már ismertem ezelőtt, azokról is sokat megtudtam, ami új volt számomra. Eddig még nem volt ilyen csapatépítés, de ezek után máskor is szívesen részt vennék benne.Tetszett az is, hogy a feladatok mindenki számára szóltak és mindenki aktívan kivette a részét belőlük. Volt egy feladat, melyben saját céget alapítottunk és csapatban dolgoztunk. A feladat témája: Mi nincs Dunaújvárosban? (Mi van?). Szerintem mind a két csapat kellően teljesítette a feladatot és remek ötletek születtek. Ez a csapatépítés hasznos volt!” (Weibel Krisztián 5/13. d osztály)

Köszönjük a Budapesti Gazdasági Egyetemnek, hogy programjukkal hozzájárultak diánönkormányzatos diákjaink kommunikációs képességeinek fejlesztéséhez.

Dunaújvárosi SZC

RUDAS

Közgazdasági Technikum és Kollégium

2400 Dunaújváros, Római körút 47-49.
titkar@rudas.hu
Porta: +36-25/510-280 4-es mellék
Iskolatitkár: +36-25/510-280 1-es mellék
Kollégium: +36-25/510-280 5-ös mellék