Évközi gyakorlat a turisztikásoknak

2020. december 7.
A járványügyi intézkedések betartása mellett vidáman gyakorlatoznak turisztika ágazatos tanulóink.

A szakma minden csínját-bínját elsajátítják az öt év alatt, hogy kiváló vendéglátó és vendégváró szakemberek legyenek. Most éppen a konyha rejtelmeivel ismerkednek a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola oktatóinak jóvoltából. A menü tejszínes-gombás csirkemell rizzsel és linzerkarika.

 

Természetesen nemcsak szakács és cukrászati ismereteket tanulnak, hanem megtanulják a felszolgálás fogásait is.

 

A munkakedvről, a jó hangulatról beszéljenek a képek helyettünk.

Dunaújvárosi SZC

RUDAS

Közgazdasági Technikum és Kollégium

2400 Dunaújváros, Római körút 47-49.
titkar@rudas.hu
Porta: +36-25/510-280 4-es mellék
Iskolatitkár: +36-25/510-280 1-es mellék
Kollégium: +36-25/510-280 5-ös mellék