JAMBOREE 2021

2021. június 18.
Iskolánkban a hagyományokhoz híven a Rudas Jamboree az utolsó napokban, június 14–én került megrendezésre a Szalki–szigeten.

Két útvonalon reggel 8:00–kor indultak az osztályok a helyszínre, ahol színes programok várták a tanulókat.  Hagyományainknak megfelelően strandröplabda, strand kézilabda és strandfoci bajnokságot rendeztünk, melyre 160 diák nevezett.

Négy osztály ebédet készített a vízparton kialakított bográcsozó helyeken. A menüsorban saslik, paprikás krumpli, gulyás, na és természetesen pizza szerepelt.  

A diákokat izgalmas feladatokkal várta a GeoDoboz keresés a Szalki–sziget területén, mely keretében koordináták segítségével lehetett megtalálni a dobozokat és a bennük rejlő feladatokat. Ezek megoldása egy telefonszámhoz vezetett, ahol a helyes megfejtők hívását egy „meglepetés hang” fogadta.

A tanulóknak lehetőségük volt Online szabaduló szoba feladataiban kiszabadulni az online térből: próbára tenni tudásukat a szabadstrandról, Dunaújvárosról, a nagyvilágról gasztronómiáról, a tanárokról. A „szabad lelkeket” az insta gyűjtötte, s a szoba „kulcsát”  az osztályfőnököktől vehették át.

A színes programokról készített rövid kisfilmeket is vártak a szervezők az osztályoktól, melyeket nagyon kreatívan, ötletes megoldásokkal készítettek el az osztályok.

A mozgalmas, jó hangulatú napot a strandsportok eredményhirdetésével zártuk. 

Dunaújvárosi SZC

RUDAS

Közgazdasági Technikum és Kollégium

2400 Dunaújváros, Római körút 47-49.
titkar@rudas.hu
Porta: +36-25/510-280 4-es mellék
Iskolatitkár: +36-25/510-280 1-es mellék
Kollégium: +36-25/510-280 5-ös mellék