TANÉVNYITÓ - AVATÁSSAL

2017. szeptember 15.
A szeptember elsejei évnyitó ebben a tanévben más volt, mint az előző években. Az ünnepségen köszöntöttük Farung Fongfung thai diákot is, aki az ASF csereprogram keretében intézményünkben tanul egy évig. Nemcsak a gólyák és a felsőbb évesek üdvözlése történt becsöngetés után, hanem avatással is kiegészültek ezek a percek.

Ekkor adták át ünnepélyes keretek között az új szabadtéri edzőparkot az udvaron, amely a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum, a Hankook Tire Magyarország Kft. és a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia összefogásával valósult meg.

Az ünnepségen részt vettek az együttműködés képviselői is. Csapó Gábor főigazgató úr köszöntőjében kiemelte az elmúlt hónapokban történt intézményi fejlesztéseket: az ablakcseréket, a tavasszal megvalósult napkollektorok felszerelését, az első emeleten új járólapot kapott tantermeket, a felújított mosdóhelyiségeket.

A szalagátvágás pillanatairól a Rudas Híradó helyszíni közvetítésben tudósította a diákságot. Az avatás után az iskola sport ágazatos diákjai vették birtokukba az edzőparkot.

Eredményes tanévet, tartalmas programokat kívánunk valamennyi tanulónknak!

Dunaújvárosi SZC

RUDAS

Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma

2400 Dunaújváros, Római körút 47-49.
titkar@rudas.hu
Porta: +36-25/510-280 4-es mellék
Iskolatitkár: +36-25/510-280 1-es mellék
Kollégium: +36-25/510-280 5-ös mellék