TUDÁS Expo

2017. november 23.
A Rudas iskolában immáron harmadik éve nagy sikerrel zajlik az Elsősegélynyújtó szakkör, amelyen ez idáig közel hetven diák vett már részt.

A szakkör tagjai 2017. november 11-én Győrben, a Kutató Tanárok Országos Szövetsége által szervezett TUDÁS Expo elnevezésű rendezvényen mutathatták be a nagyérdeműnek eddigi tevékenységüket, közösségi munkájukat, elért versenyeredményeiket.

A rendezvény alapvető célja, hogy a határon belüli és azon túli tehetséggondozó szakkörök találkozhassanak egymással, bemutathassák tevékenységüket és megismerhessék egymást. A tagok a szakkör működését bemutató plakátot készítettek az alkalomra, valamint elsősegéllyel kapcsolatos kvízzel és játékkal készültek: csontfelismerés, szervösszerakás szerepelt az interaktív bemutatkozásban, sőt: az újraélesztést is gyakoroltatták az iskola saját ambu babáján a program más résztvevőivel.

A bemutatkozáson túl karrierépítéssel és továbbtanulással kapcsolatos előadásokon, beszélgetéseken is részt vehettek növendékeink. A szakköröket egy háromtagú zsűri is pontozta.

A rudasos szakkör különdíjban részesült a leggyakorlatiasabb munkát bemutató szakkör díját megszerezve.

Polyák Dorina Mercédesz, Pötör Deli Tibor és Tenyér Szabolcs képviseltek minket a TUDÁS Expón!

Gratulálunk a résztvevőknek a különdíjhoz!

 

Dunaújvárosi SZC

RUDAS

Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma

2400 Dunaújváros, Római körút 47-49.
titkar@rudas.hu
Porta: +36-25/510-280 4-es mellék
Iskolatitkár: +36-25/510-280 1-es mellék
Kollégium: +36-25/510-280 5-ös mellék