Leghosszabb Éjszaka

2018. január 11.
Harmadik alkalommal hagyományteremtő jelleggel a Rudas Iskola egyik legérdekesebb rendezvénye a Leghosszabb Éjszaka. Az éjszakai football bajnokságra épülő programsorozat az évek során egyre inkább bővül. Legalább két tanóra erejéig úgynevezett „élményórán” vehetnek részt a tanulók 18 órai kezdettel. Az órák között van tőzsdejáték, Star Wars és a valóság, pénzügyi foci, kahoot! játék, de vehetjük komolyan is az esti órákat, mert lehetett próbanyelvvizsgát és próbaérettségit is tenni.

Ezen az estén mutatták be a pártműsorokat az iskolahéten indult diákpártok, s ezt követően az országos választások komolyságát idéző szavazásra került sor.

A diákokat a párttanyák különböző programokkal éjfélig várták, majd ezt követően már az éjszakai programoknak egy pihentetőbb sorozata következett filmnézéssel, géptermi foglalkozásokkal.

Az idén a gálaműsort az éjszakai foci ünnepélyes megnyitója jelentette, ahol a Spartan SE ámulatba ejtő fellépése kápráztatta el a nézőket. A rendezvényen az intézmény diákjainak egynegyede vett részt, ők jövőre is biztosan együtt töltik a Leghosszabb Éjszakát!

Dunaújvárosi SZC

RUDAS

Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma

2400 Dunaújváros, Római körút 47-49.
titkar@rudas.hu
Porta: +36-25/510-280 4-es mellék
Iskolatitkár: +36-25/510-280 1-es mellék
Kollégium: +36-25/510-280 5-ös mellék