SZAKMÁK NAPJA -HARMADSZOR

2018. február 26.
Hagyományos programként rendeztük meg február 21-én a három éve megálmodott Szakmák Napja rendezvényünket. Felsorolni is nehéz, hogy mennyi előadást, interaktív foglalkozást ajánlottunk a nap folyamán diákjainknak. Nem titkolt célunk az, hogy az ágazatként választott szakmai ismereteiket bővítsék, hogy az ott hallottaktól lendületet kapva tovább haladjanak megkezdett tanulmányaikban, s elhivatottá váljanak a választott pályájukon.

Az érdekességek, különlegességek világába is elkalauzoltak vendégeink, s volt alkalmuk kipróbálni az elméletben tanultakat a gyakorlatban is, mint ahogy a sport ágazatosok tették a Miről beszélnek a csontok? című előadáson.

Büszkeséggel tölt el bennünket az is, hogy az évről évre előadóként visszatérő volt tanítványaink előadásai, betöltött munkakörei azt igazolják, hogy érdemes nálunk tanulni, s továbbhaladni a megkezdett úton.

Játékos, vidám levezetése volt a napnak a komoly témájú előadások után a „Hatszak a Rudasban!” vetélkedő, ahol mind a tizenhat csapat győztes volt, mert együtt, egymással játszottunk felszabadultan.

Galéria

Dunaújvárosi SZC

RUDAS

Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma

2400 Dunaújváros, Római körút 47-49.
titkar@rudas.hu
Porta: +36-25/510-280 4-es mellék
Iskolatitkár: +36-25/510-280 1-es mellék
Kollégium: +36-25/510-280 5-ös mellék