SZC logo

Dunaújvásosi Szakképzési Centrum

OM kód: 203034/009 | 2400 Dunaújváros, Római körút 47-49.

Intézmény logo

Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. nov. 20.


Kiss Péter

    Hatalmas érdeklődés iskolánk Nyílt Napján

    Hagyományosan november második felében, egy szombat délelőtt tartjuk intézményünk legnagyobb beiskolázási rendezvényét, amelyre elsősorban nyolcadikos diákokat és szüleiket várjuk. Így volt ez most november 18-án is.

    Hatalmas érdeklődés iskolánk Nyílt Napján
    A mintegy 300 vendég számára öt tantermet kellett megnyitni, hogy kényelmesen meghallgathassák Szemenyei István igazgató úr és Gloczné Behon Marianna igazgatóhelyettes asszony általános tájékoztatóját a szakképzés előnyeiről, iskolánk terveiről,  a felvételi eljárás lépéseiről, miközben a közvetítés helyszínén, az aulában sem lehetett volna leejteni még egy gombostűt sem.
    Az érdeklődés nem csökkent az ágazati bemutatkozásoknál, amikor négy különböző teremben már a képzések sajátosságairól és tapasztalatairól számoltak be vezető oktatóink, egykori diákjaink és külsős szakemberek. Ezzel is hitelesebbé téve intézményünk szakmai oktatását és diákéletét.  Kollégiumi nevelőink sem unatkoztak, hiszen folyamatosan érkeztek a családok, köztük egykori kollégisták, akik elégedetten állapíthatták meg a jól látható fejlődést.
    Kalaplengető elismerés az egész 9. évfolyamnak, akik immár "igazi" Rudasosként, profi módon készítették elő az állomásokat és fogadták a vendégeket.
    A kampány folytatódik. Matematika, közgazdaság és turizmus területeken szervezünk vetélkedőket általános iskolásoknak, három alkalommal a Digitális Alkotóműhelyben tartunk "szakmakóstolókat", majd január végén nyitott tantermekbe is bekukkanthatnak a kíváncsi nyolcadikosok.
    Közös erőfeszítéseink eredményét április végén látjuk meg, amikor nyilvánossá válnak a végleges felvételi jegyzékek. Remélhetőleg mind a négy leendő kilencedikes osztályunknál 30-30 felvett tanulóval...
     
     

    GALÉRIA

    Nyíltnap 2023

    nyiltnap_2023_01.jpg
    nyiltnap_2023_02.jpg
    nyiltnap_2023_03.jpg

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Gólyatábor hagyományosan

    Gólyatábor hagyományosan

    Még tart Zamárdiban a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium gólyatábora, de már érkeznek a jó hangulatot tükröző képek.

    2024. aug. 30.


    Kiss Péter

    ELSŐ TANÍTÁSI NAP

    ELSŐ TANÍTÁSI NAP

    Szeptember 2., hétfő az első tanítási nap. Az aktuális órarend szeptember 3. napjától érvényes és érhető el az eKréta felületén. Belépés a www.rudas.hu honlapról, az eKRÉTA linkről az osztályfőnökök tájékoztatása szerint.

    2024. aug. 29.


    Kiss Péter

    Iskolalátogatási  igazolások kiadási rendje

    Iskolalátogatási igazolások kiadási rendje

    Ügyintézés a tanügyi igazgatáson Bazsárné Jurcsák Brigitta iskolatitkárnál.

    2024. aug. 29.


    Kiss Péter


    Partnereink

    SZC logo

    Dunaújvásosi Szakképzési Centrum


    Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium

    2400 Dunaújváros, Római körút 47-49.

    Telefon: +36 (25) 510 280

    E-mail: titkar@rudas.hu

    OM azonosító: 203034/009


    2024Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium