SZC logo

Dunaújvásosi Szakképzési Centrum

OM kód: 203034/009 | 2400 Dunaújváros, Római körút 47-49.

Intézmény logo

Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. márc. 28.


Kiss Péter

    RUDAS-NAPOK március 25-27.

    Évtizedes hagyomány iskolánkban a RÖNK diákprogramjának megszervezése, mely keretén belül a tizenegyedik évfolyamos osztályok pártot alapítanak, párttanyát rendeznek be, vezért választanak, kampányfilmet készítenek, programokat szerveznek a Rudas tanulói közösségének.

    RUDAS-NAPOK március 25-27.

    A 11. a osztály „Atléták”, a 11. b osztály „Bilincsben”, a 11. c osztály „Casino”, a 11. d osztály pedig „Gödör” párt néven indult a megmérettetésen.

    Pénteken a pártok bemutatkozására, programhirdetésre, majd délután a párttanyák berendezésére került sor.

    Hétfőn a pártfilmekkel ismerkedhettünk, a szünetekben és délután vetélkedők, szabaduló szoba, lovas derby, tanár-diák kvíz, just dance, X-box party, csapatjátékot kínáltak az osztályoknak. Este a mozogni vágyóké volt a főszerep, a várva várt Rudas-éjszakára került sor, ahol röplabda, foci, floorball mérkőzések zajlottak. Természetesen a körmérkőzések után nagy sikert aratott az éhes diákok körében a  friss zsíros kenyér lila hagymával és teával. A pártok változatos programokkal várták az érdeklődőket a „főhadiszállásukon” és az iskolában, ahol lanparty, tanárvadászat, activity, éjszakai bújócska közül választhattak. Négylábú vendégeink segítségével a FÁDA Alapítvány tagjai tartottak előadást a felelős állattartással  és örökbefogadással kapcsolatban.

    Kedden a pártműsorokat tekintettük meg, majd az évfolyamszintű szavazások következtek az ötödévesek bevonásával. Az eredményhirdetés örömteli pillanatokat okozott, a szavazatok alapján a  pártok közti vetélkedést a 11. d osztály „Gödör” pártja nyert meg. Gratulálunk az informatikus osztálynak a győzelemhez!

    A szerdai napon az iskolavezetés feladatait vették át a diákvezetők, s az első nagyszünetben a győztes párt programja valósult meg, melyet a tanár (11-es osztályfőnökök) és a diákpártok vezetőinek vetélkedése követett. A jó hangulatú, vidám, játékos szünet egyaránt jókedvre derített minden résztvevőt és nézőt.

    Bízunk benne, hogy a tizedikesek fejében már most született néhány gondolat, amelyet jövőre megvalósítanak e rendezvény kapcsán.

    GALÉRIA

    Rudas7 2024

    Rudas7_2024_01.jpg
    Rudas7_2024_04.jpg
    Rudas7_2024_08.jpg

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Nekünk csillogott legfényesebben az érem!

    Nekünk csillogott legfényesebben az érem!

    Ebben a tanévben utoljára indíthattunk az Országos Szakmai Tanulmányi versenyen tanulót az irodai titkár szakmában.

    2024. ápr. 29.


    Kiss Péter

    Fenntarthatósági témahét 2024

    Fenntarthatósági témahét 2024

    Idén a Fenntarthatósági témahét a RÖNK szervezésében valósult meg iskolánkban. A hét minden napján igyekeztünk valamilyen módon felhívni a diákság figyelmét az idei kiemelt témákra, melyek a következő voltak: a levegő és élővilága, szabadidő, körkörös gazdálkodás, hulladék és tudatos fogyasztás.

    2024. ápr. 29.


    Kiss Péter

    Ismét elnyertük!

    Ismét elnyertük!

    A Bázisiskolai Programban a 2024/2025. tanévtől kezdődően összesen tíz iskola vehet részt az országból a Pénziránytű Alapítvány döntése értelmében.

    2024. ápr. 29.


    Kiss Péter


    Partnereink

    SZC logo

    Dunaújvásosi Szakképzési Centrum


    Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium

    2400 Dunaújváros, Római körút 47-49.

    Telefon: +36 (25) 510 280

    E-mail: titkar@rudas.hu

    OM azonosító: 203034/009


    2024Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium